The New One

Assalamualaikum.
Taraa. Ni blog baru Bihah. hehe. The old blog, maybe bihah akan delete sebab nak tukar kod pon banyak sangat error. So, Bihah pon mengambil keputusan untuk buat blog baru, the new one. Pihak Blogspot dah banyak buat perubahan kan? Sampai Bihah pon jadi pening pada mulanya. Ayo. Ce teka bihah ambik berapa hari untuk siapkan blog ney? berapa? 2 hari ? yeay, betol (meroyan). Ok, Bihah tak pandai la nak mengedit-edit blog ni. Bukannya sokmo (selalu) bukak blog. Banyak jugak Bihah bukak tutorial.

FYI, Bihah da cari da pasal ni kat Encik Google, and the result is ramai jugak yang kena macam ni. Bihah ingat Bihah sorang je. Bihah dapat tahu pihak blogspot telah menaik taraf edit html ni. Tapi tak dinafikan ada lagi blog yang tak tertukar format baru. (Er, orang panggil format ke?) Ok. Bihah nak cerita banyak pon tak boleh coz banyak lagi yang Bihah tak tahu. Kena bukak satu-satu la pasni.

For more info, u'olls can enter to this website here. It might not help you a lot, but you'll simply know a little bit about the changes. So, hope you guys can understand from it. If  korang tahu macam mana nak guna benda baru tu, korang bagi tahu Bihah yer. I really-really want to know that. =(

For Google friend connect tu, da lama kan blog tak guna application tu? Tak silap Bihah before berlaku perubahan ni lagi. Dan ada ura-ura mengatakan, siapa yang guna application tu secara automatik akan hilang. Lambat atau cepat je. Uwaa, rugi la kan kumpul follower ramai-ramai, last-last hilang camtu je. But don't worry, korang guna la Google + Follower tu. Ok, Bihah pon tak tahu jugak nak guna mende tu. Haha. Sorry.

Bihah nak mintak jasa baik anda semua follow bihah balik ye. Tekan kat Google + Follower tu. Tak pon, kalau tak jadi tekan kat button follow dekat My Owner. Jasa anda amat la Bihah hargai. Tenkiu. =)

 Macam ni lah perubahannya.


3 comments:

  1. Done following you , kalo sudi follow la i http://yongatira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. haha.. xtaw pulak blogspot ada buat perubahan bahagian coding tu.. dah lame xmenjenguk coding utk ubah2 blog.. hewhew

    ReplyDelete