Anime : Pandora Heart



Assalamualaikum.
Another one anime yang best bagi Bihah ialah Pandora Heart. Ok, cite ni pasal seorang young master yang diberi name Oz Bezarius yang disisihkan oleh ayahnya. Dia telah dikurung di Abyss atas kesalahan yang telah dia lakukan. Nak taw tak apa kesalahan dia and sape yang kurung dia kat situ??? Hehe, kalau nak taw kenalah tengok cite tu. Ok, sambung balik. Dekat Abyss tu ada banyak chain-chain yang menakutkan dan salah satu nya ialah B-Rabbit @ Alice. B-rabbit adalah nama untuk dia bertukar jadi chain dan Alice tu nama dia semasa menjadi human. Oz tu telah menjadi contractor kepada Alice and after that, dorang dapat keluar dari penjara Abyss tu. Har, nak tahu yang selanjutnya, korang boley tengok cite ni kat sini.

Alice, Oz and Gilbert 

2 comments:

  1. http://mistaqila.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-suprise-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete