Anime : Vampire Knight


Assalamualaikum. Again, talk bout anime. Hihi. Nak wat acano, da kita ni peminat anime. Have u heard bout vampire knight? Da tengok belom? Bagi yang belum, meh tengok. Takpe, still tak ketinggalan. Haha. Ok. Vampire knight ni kisah pasal vampire la. Da tajuk pon camtu kan. Vampire Knight ada dua. First Vampire Knight Series. Tengok gambar di bawah sat.
 

Ok, they are Zero, Yuki and Kaname. Zero ni anti dengan vampire taw since his parents died because of vampire. Zero and Yuki ni guard or pengawas kat sekolah. Dorang kena jaga vampire-vampire since vampire tu belajar kat sekolah tu. Kira student lain tak taw la. Dorang berdua and their pengetua je yang taw. Sebelah Yuki tu, the white coat is Kaname. Ok, see the different right? Baju student biasa dengan student vampire lain. Kaname ni ketua seluruh vampire sebab dia merupakan pure blood. Kaname always take care of Yuki. Dan Yuki ni pon suka Kaname tu. Vampire-vampire lain hairan la kenapa Kaname tu protect Yuki sedangkan Yuki tu orang biasa. Ok, nak tahu kenapa Kaname protect Yuki? If u want to know, watch by your own. Wakakaka. =P

 
Gambar di atas ni cite Vampire Knight Guilty. Sambungan kepada yang pertama tu. Tak banyak pon episode. Belas-belas je. Bukan macam One Piece, beratus-ratus. Letih nak habiskan cite tu. Dalam episode guilty ni, banyak secret terbongkar. Sape Yuki tu? What is the relationship between Yuki and Kaname? And what happens to Zero? Banyak la. Korang tengokla sendiri ye. Link cite ni, macam biasa, bukak Encik Google search Vampire Knight. Ok, ketemu di episode akan datang ya. hihi


              A group of Vampire. Masing-masing perangai berbeza. Ada yang nakal, ada yang serius.


No comments:

Post a Comment