Anime : Fairy Tail



Assalamualaikum guys. Yeah, it's been a long time no update this blog. As u know, i'm a full time student. So, there's no time la nak update blog ni. Lebih-lebih lagi bihah part 6, last sem da. Busy memanjang la jawabnye. And great news, i already finished my diploma but not officially yet. The last paper was on Thursday, 10 April 2014 which is five days ago. Yeay!!!!! It's time to ENJOY!! No more study, no more hold book, no more eat once a day (gara-gara malas nak beli makanan takot tak sempat study. Warning, don't do this when u have to sit for examination. ), no more attend class, no more, no more, no more!!! kikikikiki

Alright, stop talking bout myself. Now let discuss, story mory bout the title above. Again, bout anime. Hihi. Nak wat cane, da feveret suka tengok cite anime. Sampai mak marah, cakap otak bihah ni perangai macam budak-budak. Hehe ( But it's anime mom, not cartoon. ) Bagi orang tua, dia fikir mende tu sama je. Cite Fairy Tail ni best taw. Kelakar, sedih, semua ada. Tak rugi tengok. It's  bout  Natsu who have power (kuasa api), wants to find his parent. Who is he parent? Well, his parent is dragon. Ok, terkejut tak, terkejut tak. (Tak terkejut pon). Dari kecil dia dijaga oleh naga tu. Tapi pada suatu hari, naga tu hilang. Yeap, it's disappear macam tu je without telling Natsu where he wants to go. 


OK, tu pasal hero. Da bila ade hero, mesti ade heroinnya.  Her name i Lucy. Lucy Heartfilia is a daughter of rich people. Ayah dia kaye wo. Tapi ayah dia terlalu control Lucy ni and tak ambik tahu pon pasal Lucy sampai Lucy melarikan diri dan bertemu la dengan Natsu. Lucy ni nak sangat join club Fairy Tail. Club tu kira kumpul orang yang ada kuasa la. And another two persons involved are Gray and Erza. Gray ni selalu gaduh ngan Natsu. Yela, satu air, satu api. Mane boley berbaik. But when it comes to  fighting, they will cooperate to fight their enemies. Erza ni pulak jadi penamat gaduh dorang. Dorang takot kat Erza sebab Erza kuat dan garang. OK, sampai situ jela. Oh, not forget, cite ni sampai episode 175 je dulu but now, da sambung da. Baru je sambung buat cite ni. That's why i like and want to share it with u. 

This is the link of this anime.
and this one for episode 176 and above.


Orite, tenkiu for spending your time reading ma blog. ツ    ❤ ❤ 

1 comment:

  1. JOM JOIN GIVEAWAY AWESOME!!
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-dianarashidcom.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/1-simple-giveaway-by-aa.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-nuraaisybscom.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/first-giveaway-by-amanina-baiduri.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/giveaway-fanyloverme.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/giveaway-kemetot-chomel-free-full.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/04/simple-topap-giveaway-by-missezzatie.html
    http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html

    ReplyDelete